top of page
Špíz detail

Maso na gril

Pro grilování se hodí různé kusy hovězího masa. Vyzkoušet můžete hovězí pupek. Steaky z něj jsou výborné například  jako předkrm. Další skvělý steak je rib eye steak z vysokého roštěnce, který bývá označován za nejšťavnatější steak, protože je prorostlý tukem. Steak z nízkého roštěnce je libovější, a je to bezesporu nejoblíbenější steak pro grilování. Jeho základní charakteristikou je především tukové krytí, které steaku dodává nezaměnitelnou chuť, vzhled i aroma. Další možností je rump steak, který pochází z nejjemnější části hovězího zadního. Nejenže má nízký obsah tuku, ale navíc je neuvěřitelně chutný. Těm, kteří mají rádi výjimečně libové a vysoké křehké steaky, lze doporučit steak z hovězí svíčkové

Kontaktujte Nás!

Objednávejte e-mailem, nebo využijte náš kontaktní formulář

(neslouží k objednávání jídel ani k rezervaci míst)

Děkujeme za odeslání!

Osek 88, Sobotka, 507 43

IČO: 04894545

Pondělí - zavřeno

Úterý 11:00-18:00

Středa 11:00-18:00

Čtvrtek 11:00-18:00

Pátek 11:00-20:00

Sobota 11:00-20:00

Neděle 11:00-18:00

bottom of page